Thursday, March 31, 2016

Kalastuskausi 2016 alkaa än, yy, tee, NYT!

Siitä asti, kun joulukuussa ostin itselleni joululahjaksi perhokalastusvälineet, on kevään odottaminen ollut tuskallisempaa, kuin koskaan aiemmin. Polte päästä kalaan on ollut aivan järkyttävä. Tänään sitä poltetta pääsee onneksi viimein hieman helpottamaan. Tarkoitus on lähteä käymään Rajasalmen sillallla, jonka ympäristö on sulana.

Mukaan lähtee myös perhokalastusvälineet, vaikka niillä homma taitaa olla lähinnä heittoharjoituksia, mutta niitäkin on jo odotettu, kuin kuuta nousevaa. Eipä sillä, varsinkaan nyt saaliskalan saaminen ei ole lähellekään ykkösprioriteetti.

Pelipaikoille suuntaan Motonetin kautta, jossa ajattelin tuhlata taannoin saamani 30e lahjakortin kartioperukkeisiin, kellutusgeeliin ja muuhun.

Mikäli jotain erikoisempaa tapahtumaa siellä ilmenee, niin lisäilen tänne blogiin sitten myöhemmin, mutta kutina on, että mitään kertomisen arvoista jälkipolville sieltä ei käteen jää.

Ai niin, kai tässä voisi mainita samalla, että ehkä jopa lähipäivinä on tulossa uutta ja pidempää päivitystä. Aiheena on erilaiset telttatyypit. Myös muita blogitekstejä on kesken, mutta ne ovat sen verran alkutekijöissään, että ne saanevat odottaa myöhempään.

Keväisiä ja kireitä siimoja!

Kelat tärisevät innosta päästä vuotamaan siimaa sisuksistaan ulos.

No comments:

Post a Comment