Tuesday, June 23, 2015

Muutama viikko taukoa ja taas jaksaa laukoa!

Muutaman viikon tauko on sisältänyt blogaamisen sijasta kaikenlaista pakollista ja paskamaista säätämistä. Kesäkin on jo pitkällä ja pakon sanelemana tällä kertaa kaupungissa vietetty juhannus takana. Takana on myös kalareissu, jolta oli tarkoitus pistää raporttia videomateriaalin kera, mutta toisin kävin. Ensin reissu siirtyi kaksi kertaa eteenpäin logistiikan pettäessä ja lopulta reissuseurakin vaihtui ja kulkupelinä toimi linja-auto. Ainoa varsinainen kalastuspäivä metsälammella meni ohi kameran, koska rannalle päästyäni tein ikävän huomion - akku oli mystisesti loppunut ja epäonnekseni olin unohtanut varavirtalähteen leiriin, jonne oli pari kilometriä matkaa.

No, eipä se dokumentoinninkaan kannalta olisi mikään YouTube-hitti ollutkaan. Muutama ahven ja isoin 265g. Hauet olivat jokainen aivan liian pieniä, joten pääsivät takaisin kasvamaan. Seuraavana päivänä poikkesimme hetkeksi ennen lähtöä heittelemään samalle lammelle, mutta molemmilla kävi vain pikkuruiset ahvenensintit koukussa. Se on kuitenkin sen verran tylsää katsottavaa, että jääköön videoraportointi siltä lammelta toistaiseksi. Uusia tilaisuuksia tulee toistaa siellä samat virheet muutamia kertoja vuodessa joka tapauksessa.

Oli mukava huomata, että tutun leiripaikan lähistöllä pesi jälleen kerran kalasääskipariskunta. Metsokin tuli nähtyä. Kaveri ehti lammella majavan näkemään, mutta minä missasin sen. Sen jälkiä on tullut aiemmin jo ihmeteltyäkin. Yhtä kaikki, mukava reissu, vaikka videotaltiointi menikin perseelleen. Ensi kerralla järki mukana yhtä varmasti kuin Meppsin lipat!

Uusia kirjoituksia on kuitenkin työn alla tällä hetkellä kolme kappaletta, joten muutaman viikon tauko on todellakin ohi. Yhteen blogaukseen liittyy postissa viikko sitten tullut paketti, joten ainakin eräänlainen tuotearvio on luvassa ja tämän kesän Lapin reissu häämöttää kuukauden päässä, joten siitäkin avaan vihdoin sanaisen arkkuni blogin puolella. Täältä tähän!


No comments:

Post a Comment