Monday, April 27, 2015

Tervetuloa väkisin luontoon!

Alunperin tein tämän blogin ihan pelkästään laittaakseni tänne kavereille ja sukulaisille nähtäväksi edellisen vaellusreissuni kuvia ja jonkinlaista sepitystä vaelluspäiväkirjan tapaan.

Pitkän pohdinnan tuloksena kuitenkin päätin, että valjastan tämän blogin luonto-, erä- ja vaellusaiheisia ajatuksiani varten. Kirjoittaminen oli varsinkin peruskouluaikana yksi mieluisimpia asioita koulussa ja pitkään aikaan ei ole tullut enää kirjoiteltua edes biisien sanoituksia ja viime aikoina on tullut vähän mietittyäkin, että missä muodossa voisin vanhan harrastukseni taas aloittaa. Ehdin jo kokeilemaan Kelan lomakkeiden täyttämistä ensihätään, mutta noin kahden sekunnin jälkeen tuli mieleen, että jokin sydäntä lähellä oleva aihepiiri voisi motivoida enemmän.

Tarkoitus on siis kirjoitella tänne arvioita ja ajatuksia varusteista, reiteistä, kohteista, kalastuksesta, luontokuvauksesta, sekä satunnaisista aihepiiriin lukeutuvista käytännöistä tai mistä vaan, mikä mieltä sattuu askarruttamaan. Niin ja tietenkin valokuvien kera, aina kun mahdollista.

Teen taustatutkimusta alueista, reiteistä, kohteista ja tekniikoista, sekä tuotevertailuja netissä ja kivijalkaliikkeissä useita tunteja yleensä päivittäin ja parhaimmillaan tästä kaikesta voi olla iloa ehkä satunnaiselle blogiin eksyvällekin.

Blogin ulkoasuu varmasti tulee hakemaan vielä muotoaan pikkuhiljaa. Tällä hetkellä jätin sen vain mahdollisimman neutraaliksi ja minimalistiseksi, joten pääpaino on ja tuleekin olemaan itse sisällöllä.

Tervetuloa siis mukaan - kaikki käsi kädessä väkisin luontoon!



No comments:

Post a Comment