Tuesday, December 31, 2019

Real Turmat Pasta BologneseSekaan vettä hitusen vajaa 4dl.

Tuoksussa päällimmäisenä tomaattimurska.

Suolaa ja mausteisuuttakin heti ensimmäisellä lusikallisella löytyy. Hampaiden välissä taitaa tuntua porkkananpaloja, joka tosin unohtuu melko nopeasti, kun hampaat jauhavat ensimmäistä lusikallista pidemmälle, sillä suutuntuma tässä on melko masentava. Aika liimaista mössöä rakenteeltaan ja maku on ehdottomasti ensimmäinen selvästi teollinen maku tähän asti testatuista Real Turmatin annoksista.

Välillä hampaissa tuntuu jotakin mukavamman tuntuista (todennäköisesti porkkanaa), mutta muutoin pasta ja muu sekoittuu aika yhtenäiseksi massaksi.

Keskittymällä keskittyen taisin kuin taisinkin löytää annoksen lihakomponentin. Mieleen tulee säilykelihapulla, joka on pilkottu pieniin paloihin - niin suutuntuman kuin maunkin puolesta.

Annoksen koko - tai sen täyttävyys - tuntuu olevan hyvä. Toisalta, annoksen teollinen maku alkaa ällöttämään hiljalleen sen verran, että tässä vaiheessa en osaa enää sanoa, että olenko riittävän täynnä vai tökkiikö maku niin pahasti, ettei enää pysty jatkamaan. Yhtä kaikki, ateria jäi kesken.

Yllättävintä tässä mielestäni on se, miten radikaalisti tämä eroaa muista testaamistani Real Turmatin ruuista. Tuoteperheen musta lammas!

Pasta Bolognese saa siis arvosanan 1/5, eikä todellakaan pääse osaksi vaellusmenuani.

2 comments:

  1. Onneksi pasta bolognaise ei ole koskaan kuulunut mieliruokiini muutenkaan. Ainakaan en löytänyt, mutta joko sinä ehdit testata currykanan ja kala -Turmatin. Kiinnostuksella odotan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tullut laiminlyötyä bloginpitämistä, niin tulee roimasti myöhässä tämä vastaus, mutta Currykanaa tuli pikaisesti testattua, enkä tiedä haluanko edes maksaa siitä sen vertaa, että tekisin siitä varsinaisen testin blogiin. Kalaversiota en ole maistanu, mutta kaverini sen tyrmäsi täysin.

      Delete