Monday, August 12, 2019

Vaellus 2019

Olen tässä kevättalvesta saakka miettinyt, että onko enää mielekästä tai järkevää tehdä mitään laajempia blogipostauksia siitä, että mitä tulevalla vaelluksella on tarkoitus tehdä, mitä tavoitteita reissulla on ja mitä uutta rompetta lähtee reissulle mukaan.

Tekeminen ja tavoitteet toistuvat hyvin pitkälti samoina reissusta toiseen nykyään. Sinne mennään kalaan ja nauttimaan maisemista, sekä ihan vaan olosta erämaassa. Uutta rompetta lähtee mukaan monesti, mutta niistä on tullut osasta ainakin laitettua kuvaa blogini Instagram-tilille ja niistä tulee kyllä maininnat itse reissuraporttiin ja osasta saattaa tulla vielä erillinen tuotearviokin.

Noh, kuten on selväksi jo käynyt, niin tuollainen blogipostaus on lopulta jäänyt tekemättä ja varmaankin jäänee tästedeskin, ellei jotain poikkeavaa reissua satu tulevaisuudessa ilmaantumaan.

Mainittakoon nyt tässä vielä, että uutta rompetta on esim. Varustelekan Jääkäripuukko 110, Osprey Aether AG 85, sekä Robens Green Cone -kotateltta.

Lyhyestä virsi kaunis - starttasimme auton jokin aika sitten Jyväskylässä ja mikäli kaikki sujuu hyvin, niin illalla heitämme vielä rinkat selkään ja kävelemme joitakin kilometrejä Vätsärin erämaan suuntaan, jossa olisi tarkoitus viettää seuraavat vajaa pari viikkoa.



Pistelen harvakseltaan kuvia reissun aikana jälleen blogini Instagram-tilille, joten käykäähän välillä tsekkailemassa.

Täten toivotan itselleni kireitä siimoja! Aloha!

2 comments:

  1. Moro,

    Millaisia kokemuksia robens Green cone kotateltasta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moro! Ei ihan kovin usein tule enää tsekkailtua kommentteja täältä blogin puolelta, joten tulee aika roimasti myöhässä vastaus :) Mutta siis oon kyllä tykännyt tuosta. Vähän isompi sais olla tuo absiditila kolmea isoa rinkkaa ajatellen, mutta oon kyllä tyytyväinen ostokseen. Hyvään testiinkin pääsi Vätsärin reissulla, kun oltiin avotunturissa ja heitti kunnon ukkosmyrskyn päälle. Salamakin iski ihan lähelle ja vettä tuli niin paljon, etten ole vastaavaa sadetta aiemmin vaellusreissulla kokenut. Kyllä mä voin tuota ihan varauksetta suositella!

      Delete